2010. augusztus 28., szombat

Kozso szerelmét szeretnék elnyerni a lányok

2010. augusztus 28., szombat


Hétfőn indul a verseny Kozsoért, 4 hölgy verseng, hogy ő legyen a kiválasztott.
Minden nap másik hölgy látja vendégül a társaságot és az ötödik napon Kozso már csak a választottját hívja meg, majd egy luxus út következik édeskettesben, ahol tovább mélyíthetik egymás megismerését.


Kozso a forró, nyomulós és őszinte csajokra bukik

“Őrült vagyok, vad és álmodozó, bohém és maximalista. Gyengém: a nő! A világ legédesebb titka, legforróbb gyönyöre…” – mondja magáról Kozso. Ugyan ki tudna ellenállni ennek a tökéletességnek? Négy szépség már felkészült, hogy megküzdjön egymással a sztár szívéért!
Videó


És akik Kozsóért küzdenek:

1. Roni
Roni, a bevállalós lány vajon elcsavarja Kozso fejét?
A 24 éves lány azt mondja magáról, ő volt talán a világ legrosszabb gyereke. Egy kicsit talán még most is dolgozik benne a vásott kölyök – imád élni, ami a szívén az a száján és a legőrültebb szitukat is szívesen bevállalja. Most arra készül, hogy meghódítsa Kozso szívét.
Videó


2. Márti
Márti az őszinteségével akarja megnyerni Kozsot
Noha a szőke szépséget anno felvették a Műszaki Egyetemre, ő inkább a hostesskedést választotta az előadások és szemináriumok helyett. Most egyetlen célja van: minden színjátéktól mentesen, őszintén rabolja el a zenész szívét.
Videó


3. Kata
Kata tánccal száll harcba Kozso kegyeiért
Az ifjú hölgynek elege van a saját korosztályából, a vele egyidős fiúk határozatlanságából és abból, hogy nincs saját véleményük. Azért szeretné meghódítani Kozsot, mert az érett, tapasztalt férfit látja benne és mert tudja, hogy a sztár imádja a tehetséges táncosokat. Kata élete a mozgás, a zene, a tánc, ezért úgy gondolja, a lányok között nem akad majd vetélytársa.
Videó


4. Timi
Timi kemény csajként akarja betörni Kozsot
A barna szépség Pesten él és jogot tanul, így nemcsak csinosnak, de okosnak is tartja magát. Imádja, ha egy pasi romantikus és férfias, épp ezért gondolja úgy, hogy Kozsoval könnyen társra találhatnak egymásban…
Videó





0 megjegyzés: