2010. október 4., hétfő

Édesnégyes - Cseke Katinka és a négy hódoló

2010. október 4., hétfő


Cseke Katinka minden csábításnak enged

Az élet a csodákról szól – Cseke Katinka szerint – ezért enged minden csábításnak! Nála nincs lacafaca, ő küzd a gravitációval, a pasiknak viszont az ő vonzásával kell megküzdeniük.
Videó



és négy lovag aki harcba száll Katinkáért:


Bálint, az örök romantikus, filozófus, költő

Bálint jelenleg munkakeresésben van, de elmondás szerint gyakorlatilag – kis túlzással – már majdnem mindennel foglalkozott. Próbál beilleszkedni ebbe a versenyközpontú, pénzhajhász világba. Imád élni, énekelni, táncolni és verseket írni. Közvetlen, nyitott, vidám és őszinte. Szereti a természetet, a mozgást. Mindenben a pozitívumot látja. Imádja a kihívásokat.
Szereti a természetes, jó humorú nőket. Katinkát egy temperamentumos, életvidám, perzselő, vibráló nőnek tartja, aki szerény, sztárallűröktől mentes, imádnivaló teremtés.
Videó



Miklós, a vidéki vicces fickó

Miki 31 éves és Tatán él. Őrült, pörgős és érzelmes. A bohém felszín őszinte, felelősségteljes srácot takar.
Szabadidejében sokat bulizik. Katinka neki a nagy Ő, szereti, hogy nem egy savanyú nő, azt, hogy él, pörög, sokat beszél. Saját bevallása szerint igazán neki való nő, a humorával és a gömbölyű idomaival együtt. Ráadásul szíve is van. Mindent bevet, hogy meghódítsa.
Videó



Péter, a pókerarcú mindentudó

Dísznövénytermesztő. Magáról azt mondja, a végletek embere. Korábban pókerszervezéssel foglalkozott, amíg azt a törvényi keretek lehetővé tették. De a kártya szeretete megmaradt. Imádja a retro bulikat. Katinka számára egy üde színfolt a tévében, természetességével fogta meg. Bejön neki az alkata is. Nagyon szeretné megismerni közelebbről. Szereti a spontán helyzeteket. Közvetlen, csipkelődő. Szereti a szóvicceket, és a kétértelmű humort.
Videó



Rafael, a hedonista

Rafi jelenleg vezető személyi bankár egy kereskedelmi banknál, de korábban szakácsként dolgozott. Igazi bohém, szeret bulizni, enni, főzni. Semmit sem szeret és szokott megtagadni magától. Rafael olyan, mint egy nagy maci, aki szinte soha nem tud semmit komolyan venni. Rengeteg barátja van. Szereti a csokoládét csakúgy, mint Katinka, a randiján is ezzel szeretné levenni a lábáról. Szereti a telt idomokat, így Katinka számára a tökéletes választás lehet. Mindenben az esztétikumot keresi.
Videó



Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés: