2010. október 1., péntek

Édesnégyes - Elizabeth nyugdíjas piknikre vitte Józsefet

2010. október 1., péntek


Így lesz igazi szex az ágyban

Hajcsavarókkal a tűzhely körül Elizabeth, segítsége a legjobb barátnője. A hatodik iksz környéki hölgyek a férfiakról beszélgetnek – természetesen. Kiderül, hogy fogta meg Elizabeth mellét Zana József, mit és hogyan csinálna vele az ágyban, ha őt választaná, és megtudhatjuk azt is, hogy miként jön létre az igazi szex az ágyban.
Videó


Nyugdíjas randi?

Elizabeth és Zana József sok időt töltött együtt randijukon, amely pihengetősen indult. Elizabeth ugyanis egy könnyű piknikre készült. Kedvéért később Jocó még tollasozni is hajlandó volt. A vetélytársak nehezen találtak rájuk, mire megjöttek viszont a művész úr is megunta a tollast és örömmel vette, hogy labdát is hoztak magukkal a csajok.
Videó


Vihar előtti csend – Zana József itt még a központban

Minden szépen indult Elizabeth vacsoráján. Elmondta, milyen jól érezte magát a randin, hogy Elizabeth-et milyen nőnek látja. Aztán jöttek a kölcsönös szerelmi vallomások, és az is, hogy kinek hány ingatlanja van. Bár hogy ez mit számít a szerelemben … pontosan nem derült ki.
Videó


A vita: Zana József alaposan helyre tette Zsókát

Egy ideig tűrte, tűrte Zana József, hogy a négy nő csipkedi egymást, ám Zsóka – aki szerinte többet ivott a kelleténél – nem bírt magával. Kedvenc közmondásait durrogtatva egyre inkább Jocó idegeire ment. Végül elszakadt a cérna és Zana úr faképnél hagyta a vacsoraasztalnál ülőket.
Videó


Két nő is elsírta magát Zana miatt

Zsóka megpróbálta helyre tenni az elrontott vacsorát, Zana József után ment, hogy megmagyarázza a dolgot. Ám Jocó őszinte véleményén elsírta magát. Aztán a házigazda, Elizabeth is könnyek között ült az asztalnál.
Videó


Zana József a csütörtöki este után első helyre Elisabethet helyezte, akinek a randija az elmúlt időket idézte, amikor még Jocó is szép volt és fiatal, második helyen Livi, akinek a viselkedése kevésbé volt ellenszenves, mint a többieké, Mariann a harmadik helyre került mamázás-anyázás miatt, Zsóka viselkedése miatt a negyedik helyre került.



Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés: