2010. október 9., szombat

Édesnégyes - Katinka Pétert választotta

2010. október 9., szombat


Bálint bevállalta még a cápákat is

Katinka legnagyobb meglepetésére, extrém randiján egyetlen fiú merészkedett kedvéért a félelmetes vízi ragadozók közé, a medence mélyére. A költői hajlammal megáldott Bálint bátor tettét, a másik három vagány legény fejcsóválva konstatálta.
Videó


Lelkizés a tojások fölött

Katinka úgy dönt, az utolsó vacsorát a srácok együtt főzzék és mivel Rafi szakács múlttal bír, ezért őt nevezi ki séfnek. A többieknek a kézilány szerepével kell megbarátkozniuk. Miki és Bálint félrevonulnak, hogy zavartalanul pucolhassák a krumplit és a tojásokat, ám munka közben nemcsak az alapanyagokról hullik le a védelmező héj, hanem a két férfi lelkéről is.
Videó


Azt csinálod amit mondok, vagy húzzál ki a lakásból!

Miután Rafi – séfségének teljes tudatában – szétrobbantja a hámozó klubot és behajtja Mikit a konyhába mosogatni, kitör a balhé: a két fiú kemény szóváltásba keveredik. Eközben Bálint kettesben marad Katinkával, együtt romantikáznak a szobában egészen addig, amíg rájuk nem nyit Péter. A meghökkent fiú később így kommentálja a látottakat: \”Bálint egy sunyi féreg…\”
Videó


Csont nélkül a cicifixbe

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan landolt Katinka dekoltázsában egy sajtdarabka, kattanj a videóra és nézd újra Rafi hárompontos találatát!
Videó


Szex-statisztika, két falat között

A meleg vacsora során egészen forró témát is érintettek az est szereplői, nevezetesen azt, hogy egy ideális kapcsolatban milyen gyakorisággal kell szeretkezni. A csábítandó és a csábítók nem voltak egészen egy véleményen.
Videó


Felkavart lelkek estéje

Katinka minden egyes lovaggal külön-külön is elvonult, hogy még egy utolsó benyomást szerezzen a szívéért folyó küzdelemben. Míg ő a kellemes félhomályban épp az aktuális jelölttel csevegett, addig az asztalnál kemény szócsatát vívtak egymással a többiek.
Videó


Cseke Katinka: Petit választom!

A végletek embere nyerte el a hölgy szívét, noha az utolsó napokban olyan képet mutatott magáról, mintha már nem érdekelné a hódítósdi. Lehet, hogy épp ez volt az olaj Katinka szívének tüzére?
Videó



Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés: