2010. október 11., hétfő

Édesnégyes - Edit asszony keresi a párját

2010. október 11., hétfő
Edit asszony – a vég nélküli kényeztetést szereti

Izmos, mackós, szerény? Edit asszonynak egyre megy. A lényeg: az ágyban vég nélkül kényeztesse…
Videó


Benkő feleségjelöltje a sejtelmes csábítást pártolja

Benkő Dániel egykori feleségjelöltje, Edit keres párt ezen a héten az Édesnégyesben. Az asszony a Mokkában arról beszélt, nem akart erotikus vagy pikáns jeleneteket, szerinte anélkül is lehet csábítani. Fontos számára, hogy egy férfi udvarias, intelligens legyenek, szerencsére mind a négy jelölt tudott udvarolni a maga módján. Edit azt is elárulta, szeretné, választottját megtartani, komolyabb kapcsolatot tervez vele…
Videó



Balás Ede, a spirituális masszőr

Ede karosszéria lakatosként dolgozik, és spirituális masszőrként praktizál. A letapadt izmokból olvas. Egyetlen érintéssel képes a legmélyebb titkokat is megfejteni. Különleges képességének köszönhetően képes a gondolatokban is olvasni. Parapszichológiát tanult.Ő is túl van egy váláson. 2 gyereke van. Szabadidejében különleges autókat épít, amikkel gyorsulási versenyeken szokott indulni. Sziklaszilárd, kőkemény férfi. A közel két méteres óriás elmondása szerint nem ismeri a romantikát, de úgy érzi, hogy Editke felolvaszthatná jégszívét.
Videó


Duhaj János – hajós kapitány az élet tengerén

János Budapesten él, de minden a Nógrád megyei zsákfaluhoz, Perőcsényhez köti. Őrült, pörgős és nagyon érzelmes. A bohém felszín egy őszinte, érzékeny, romantikus férfit takar.
Jelenleg egy ingatlanforgalmazó céget vezet, de korábban volt már hentes és egy húsüzemet is igazgatott, sőt a rendszerváltás idején egy taxi vállalatot is vezetett. Szabadidejének nagy részét a Dunán tölti. Három feleségen van túl. Van egy lánya.
Editke lehetne számára az igazi, mert őszinte nő, aki nem rejti véka alá az érzelmeit, sokat beszél. Azt mondja, Duhaj módra fog küzdeni a nőért. Mindent bevet, hogy meghódítsa őt.
Videó



Stevlik Attila, a lemezlovas

Lemezlovas, 22 éve zenél az éjszakában. Sokat csajozott a diszkó pult előtt. Fiatalabb éveiben több egyéjszakás kalandja is volt, de hisz az igaz szerelemben. Szeretne megállapodni egy komoly nő mellett, ezért akarja Editke kezét. Ha kell, tűzön-vízen átgázol érte. Úgy gondolja magáról, hogy jó humora van.
Videó



Tóth Tamás

A családi kőbánya logisztikájáért felelős. Legnagyobb szerelme: a kő, szülőfaluja Süttő, a motorja és van egy rókája is, amit megszelídített. Imádja a gyerekeket. Szereti a bort és imádja a diópálinkát, ami titkos családi recept alapján készül. Nem szeret egy helyben ülni, fel akarja fedezni a világot. Imádja a kihívásokat. Tökéletes boldogságához csupán egyetlen dolog hiányzik. A nő. Az tetszik neki Editben, hogy őszinte, tiszta érzései vannak. Abban hisz, ha önmagát adja, akkor elnyerheti a kezét.
Videó



Forrás: tv2.hu

6 megjegyzés:

Horti Zsuzsanna írta...

Kedves Edit asszony! Nem tudom szó nélkül hagyni a mai adást! Attila ármánykodása remélem nem vezeti tévútra!Ede -és ráadásúl a fiúk és védelmébe vették-pont azt ecsetelte,hogy a munkát nem keveri össze a magánélettel!

Horti Zsuzsanna írta...

És folytatnám még gondolatmenetemet!Vannak olyan maszőrök is,mint pl János,aki arra megy rá,hogy megtalálja az izgató pontokat,no most Ede esetében szó sincs erről,tapasztalatból mondhatom,hogy a masszőrök nem élnek vissza a helyzettel,hogy egy csupasz hölgy fekszik a kezük alatt!

Horti Zsuzsanna írta...

Edit asszony,nem akarom egyértelművé tenni a helyzetet,de látva minden este a műsort,szerintem ha tényleg komoly,őszinte érzésekre vágyik,akkor Ede és tamás között dönt!
Kíváncsian várom a holnap esti döntést!!! Minden jót kívánok:Horti Zsuzsanna Miskolcról,a Miskolci Nemzeti Szinház dolgozója.

Horti Zsuzsanna írta...

Elnézést kérek Tamástól,véletlenül írtam kicsi betűvel a nevét az előző megjegyzésemben!

Horti Zsuzsanna írta...

Edit asszony,jönnek még a gondolatok,és bízom benne,hogy idejében elolvassa!Tovább is Ede védelmére kelek,mint ahogy a fiúk is megtették,pedig Ők ellenfelek,de az igazságérzetük mindennél fontossabb!Szóval Attila érdekes módon kínosan reagált arra a kérdésre,hogy elviné-e párját a munkahelyére,ahol dj-kedik,pedig,miért ne szórakozhatna a párja,ha neki nincs semmi titkiolni valója!Valószínű a mai napig flörtölget a pultja mögül!Mégegyszer kérem,fontolja meg jól!!! Minden jót kívánok!Várom a mi dent eldöntő esti adást!!!

Horti Zsuzsanna írta...

Kedves Edit!Nagyon örülök döntésének!Kívánom,hogy tényleg legyen boldog Edével!Még annyit hozzátennék,hogy végignéztem az eddigi összes Édesnégyes adást,de ennyire őszintén nem örültem eredménynek,mint most!Szorítottam,hogy Attila ármánykodása,melyhez ma János is csatlakozott,nehogy tévútra vigye!És még annyi,hogy Attila nem tud udvarolni,amit észre is vett,a széptevéshez pedig minden férfi ért addíg,míg meg nem szerzik maguknak a nőt-hát erről ennyit!Mégegyszer minden jót kívánok:Zsuzsi