2010. október 6., szerda

Édesnégyes - Péter jeges randira viszi Katinkát

2010. október 6., szerda


Katinka férfi szeretne lenni

Péter randevúján egy jeges helyre vitte Cseke Katinkát. Korizás közben lelki félelmek kerültek felszínre, Kiderült: Katinka fél a szerelem érzésétől és a legszívesebben férfi lenne. Bevallotta: érzelmileg kielégületlen!
Videó


A randi Jóban rosszban folytatódik?

Megérkeztek a riválisok is Péter és Katinka randijára, rövid csúszkálást követően azonban a pár elvonult forralt borozni. A jégen hagyott srácok mindeközben gyakorlatoztak, ám Mikinek elég nagy pechje volt: elesett és kiment a bokája. Szakszerű segítségre volt szüksége.
Videó


A mocsok, csibész és a hidrogénbomba

Katinka a mocsok, csibész jelzőkkel illette Pétert, hozzátéve: ez bejön neki. A férjébe is pont ezért szeretett bele… Persze Péter sem marad el a vallomással: ő egyenesen hidrogénbombának nevezte szíve hölgyét.
Videó


Kegyes hazugság

Katinka egész életében kegyes hazugságokkal próbálta megóvni a csalódástól barátait. Ám igazi hazugsággal találta magát szemben házassága során. Tanulságos a folyamat, amit mesél…
Videó


Hogy áll Cseke Katinka a magányos szexhez?

Erotikus kérdezz-felelek a vacsorán. A hódolók azt hitték, kérdéseikkel zavarba hozzák Katinkát, de nem! Kiderült, hogy Shakespeare szonettjei nem indítják be, a szabadban való szex jöhet, na de hogy áll a magányos szexhez?
Videó


Cseke Katinka: Na ebből mi lesz?

Miki egy picike puszikát adhatott Katinkának, míg kettesben voltak, hogy Katinka ápolgathassa a srác korizás közben megsérült lábát. Aztán Peti rabolta el Katinkát a növényházba és ami ott történt, az nagyon zavarba ejtette Katinkát…
Videó


Katinka kedd este igy sorolta a fiúkat:
4. helyen Rafael, mert a pasi egyáltalán nem nyit felé, a 3. helyen Bálint, aki "nagyon cukin nyomulgat", a 2. helyen Peti, mert az üvegházban nem történt meg az a katartikus valami, aminek meg kellett volna történnie, és az 1 helyen Miki, aki azzal az erős impulzussal vette le lábáról, amit Katinka felé küldött.



Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés: