2010. október 8., péntek

Édesnégyes - Rafael csoki múzeumba vitte Katinkát

2010. október 8., péntek


Csoki masszázs – a tökéletes élvezet Katinkának?

Rafi telibe találta Katinka minden vágyát! Randiját egy csoki múzeumba szervezte, ahol még csoki szökőkút is volt. Az élvezetek közt tobzódva egyszer csak megjelent a többi srác is, akiknek Rafi gyurmázós feladatot eszelt ki… Mindeközben ő kényeztető csoki masszázsban részesítette Katinkát.
Videó


Egy puszi, két puszi, há’ puszi… ajaj

Egy – Katinka felfogásában – szájra puszi okozott kalamajkát a vacsorán. Rafi ugyanis eldicsekedett azzal, hogy ő csókolózott Katinkával, ám az érintett ezt cáfolta. És hogy demonstrálja a Rafi szerinti csókot, mindhárom srácot szájon puszilta…
Videó


Katinka Rafi ágyában kötött ki

Persze csak nyugtató jelleggel: Rafi ugyanis teljesen kiakadt azon, hogy füllentését leleplezték. Elsírja Katinkának, hogy nem akarja, hogy itt legyenek a srácok, hogy szívesen folytatná a randin megkezdett masszázst, főként, hogy Katinka \”bekerült\” az ágyába…
Videó


Katinka körül megfagy a levegő

Péter sem tudja túltenni magát a puszis történeten, Katinka megpróbálja vele privátban megbeszélni a történteket. Péter kiakadása, csalódása egy kissé kétségbe ejti Katinkát. Komolyabb érzelmek húzódnak meg a háttérben?
Videó



Élet Katinkával öt év múlva – gyereket akarnak tőle!

Cseke Katinka azt szerette volna tudni hódolóitól, hogy miként képzelik el közös jövőjüket. Miki és Bálint is gyereket szeretne, Peti furcsa választ adott, míg Rafinál annyira betelt a pohár, hogy berekesztette a vacsit és hazaküldött mindenkit.
Videó



Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés: