2010. szeptember 10., péntek

Csütörtökre az eddig tartókodóan viselkedő Kristóf szervezte a randit

2010. szeptember 10., péntek


Egy lágy csók, már a kocsiban elcsattant
Szabó Zsófit teljesen levette lábáról Kristóf, aki kabrióval érkezett. Az út során egyre közelebb kerültek egymáshoz, még a lány heves szívdobogását is kitapinthatta hódolója, aztán egy csók is elcsattant…
Videó


Újabb csók és kiborulás Zsófi miatt
Balázs kicsit zokon vette, hogy az előttük haladó vitorlás fedélzetén Zsófi mennyire közel került Kristófhoz, a vízbe vetette magát, de hiába érte utol őket, nem maradhatott a fedélzeten. Kristóf közben megmutatta érzelmes oldalát is, amely Zsófit meghatotta… és újabb lágy csókot váltottak.
Videó


Édes ötös lesz?
Még Kristóf barátjának is bejönne Zsófi – ez a főzés során derült ki! Kristóf abban bízik, hogy a vacsorával teljesen leveszi Zsófit a lábáról és behozhatatlan előnyre tesz szert. Közben Balázs az autóban tovább fortyog, főként az bántaná, ha Zsófi a pénz miatt választaná Kristófot.
Videó


Így még nem láttad Szabó Zsófit: dominaszerkóban feszített
Szabó Zsófi öltözete mind a négy fiút lehengerelte, Balázs egészen a szex szimbólum kifejezés használatáig merészkedett…
Videó


Igazából csak ketten küzdenek?
Balázs már biztos befutónak érezhette magát, ám Kristóf tökéletes randijával, és vacsijával mintha kiütné őt a nyeregből. Ennek persze hangot is, mikor Zsófi kérdőre vonja…
Videó


Erotikus játék: popsi-becézgetés, mellnyalogatás, stb.
Kristóf kifogat a nyerő kártyát! A játék során Zsófi becézgette Ricsi popsiját, kapott izgató kézharapdálást Krisztiántól, de a legizgatóbb kártya kétség kívül Kristófnak jutott!
Videó



Zsófit elkápráztatta a cabrió, amivel Kristóf érkezett érte. Míg ők kettesben hasítottak a sztrádán, addig a másik három lovag Kristóf beszéd és viselkedési stílusát igyekezett kifugurázni. Balázs egész nap, egész este féltékeny volt, talán túl sokat tulajdonított a csókoknak?

Zsófi szimpátia listáján az első helyen Kristóf áll, Balázs csak a második helyre került úgymond tehetetlen dühe miatt?, Ricsi a harmadik, és a jó lelkű Krisztián a negyedik helyen zárja sort, mert hogy ő váltja ki Zsófiból a legkevesebb impulzust.



Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés: