2010. szeptember 6., hétfő

A héten négy pasi küzd Szabó Zsófi szerelméért

2010. szeptember 6., hétfő



Szabó Zsófi komoly konfliktusok forrása
Ezen a héten Szabó Zsófi kegyeiért küzd négy elszánt fiatalember az Édesnégyesben. Minden fiú elviheti egyszer randizni Zsófit, és próbát tehet az elcsábítására. A szőkeség a Mokkában elmesélte, négy éve volt „izgulós, ismerkedős” randija utoljára. A Jóban Rosszban színésznője nem tagadta, hogy szereti hülyíteni a pasikat, de bevallotta, vágyik már egy komoly társra. Azon viszont meglepődött, hogy a négy jelölt, milyen elszántan küzd érte, komoly konfliktusok voltak a fiúk között.
Videó


1. Balázs, a szexis wakeboardos

Balázs 20 éves, pultos, felszolgáló és a Testnevelési Egyetemre jár. Igazi sportember, szereti az extrém sportokat, imád wakeboardozni. Tetszenek neki a hozzá hasonló temperamentumos hiperaktív lányok. Nagyon fél a szerelmi csalódástól, a visszautasítástól. Zsófi már régóta tetszik neki, mert őrülten csinos és bevállalós csajszi. Igényli a szeretet és ezt ő kész megadni neki.
Videó


2. Kristóf, az élvhajhász aranyifjú

Kristóf 25 éves, utolsó éves joghallgató. Az elmúlt évet Spanyolországban töltötte ösztöndíjjal. Francia éttermet szeretne nyitni. Jómódban él, szereti a meghitt, romantikus napokat. Alapvetően hedonista, élvezi az életet és ehhez megvan az anyagi háttere is. Régóta nincs kedvese, Zsófi nőiessége, gyönyörű alakja teljesen elvarázsolta. A nőkben elsősorban az arcát nézi egészben, Zsófit gyönyörűnek találja. Randi alkalmával szeretné megmutatni a valódi énjét és hogy számára mit jelent a meghódítás.
Videó


3. Krisztián, a zárkózott és romantikus vadász

Krisztián 24 éves masszőr és vadász. Számára egy kapcsolat a szerelmével örökre szól. Komoly, inkább csendes típus. Keresi a nagy Őt, a szerelmet. Úgy véli, hogy Zsófival lelki társak és reméli, hogy ezt a lány is észreveszi. Inkább az érettségével a megbízhatóságával szeretné levenni a lábáról őt. Zsófiban nagyon tetszik neki a nagy kék szeme és a vicces stílusa. Több hosszú kapcsolata is volt, de most végre lehorgonyozna valaki mellett. Ne bánná, ha ez a valaki Zsófi lenne.
Videó


4. Ricsi, az őrült életművész

Ricsi 30 éves. Szakmája szerint fodrász, sminkes, azonban az élet úgy hozta, hogy Balin éttermet nyitott – két és fél éve ott is él. Imádja a nőket, a vizet, a szusit, a szörfözést, imád mindent, amit megélhet. Jól tud főzni és ezt be is fogja bizonyítani. Az élet bolondja, mindig lecsap a lehetőségekre, szereti a dolgokat a vicces végén megfogni. Mindenből viccet csinál és bár konfliktuskerülő a „szépfiúkat” állandóan fricskázza. Számára az élet egy játék, amit nagyon jó játszani. Zsófit nagyon tetszik neki, főként a nyíltsága, az ujja köré szeretné csavarni, biztos benne, hogy elnyeri a szívét.
Videó



Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés: