2010. szeptember 4., szombat

Kozso választottja Rony

2010. szeptember 4., szombat


A lányokat nagyon meglepte Kozso választása, hisz az nyerte el a sztár szívét, akit a másik három egyáltalán nem tartott ellenfélnek, akit állandóan cikiztek, lenéztek.

Kozso a minőségi szex felé terelgette a csajokat
Az álomlovag a tantrát hívta segítségül, hogy oldja a lányokban az érte vívott versengés feszültségét. A szépségekkel külön-külön vonult el egy rövid meditációra, ahol a test és a lélek összefonására is kísérletet tettek. Rony remegve, Timi izgatottan, Márti feszülten, Kata kétségek között távozott a különleges programról.
Videó


Óriási balhé Kozso konyhájában
Kozso kibabrált a lányokkal, mert ahelyett, hogy vacsorát főzött volna nekik, csupán a hozzávalókat vásárolta meg. A menü elkészítését a csajokra bízta, ám amint a négy grácia magára maradt a konyhában, elszabadult a pokol. A prímet most is Márti és Rony vitte…
Videó


Rony zokogva keresett vigaszt Kozsonál
A lány remekelni szeretett volna a konyhában, ám ahelyett, hogy finom falatok kerültek volna le a tűzhelyről, a civakodás közben kis híján az egész helyiség a lángok martaléka lett. Az utolsó fakanalat maga a sztár oltotta el, miközben konstatálta: \”itt barbár horda pusztított…\”
Videó


Vérszívók az asztal körül
“Úgy érzem magam, mint egy hülye családban” – így sommázta az asztal körül folyó folytonos civakodást Kozso. A lányok mélyen hallgattak.
Videó


Édes vallomások Kozso fogadóóráján
Mielőtt bejelentette volna Kozso, hogy ki nyerte el a szívét, minden lánnyal külön-külön is elbeszélgetett. A megszelídült amazonok szívmelengető szerelmi vallomásokat tettek.
Videó


Kozso döntött: Rony kell neki
Márti szókimondása nem jött be a sztárnak, így elsőként tőle köszönt el. Timitől a tantrás randi után távolodott el, így másodikként neki kellett elhagynia a házát. Katát túl tisztának és szelídnek találta saját vadságához képest, Rony őszinteségében viszont egy percig sem kételkedett. Őt választotta.
Videó



Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés: