2010. szeptember 20., hétfő

A héten Szorcsik Viktória kegyét szeretnék elnyerni a pasik

2010. szeptember 20., hétfő


Szorcsik Viki a győztes hímek skalpját gyűjti

Régóta keresi azt a férfit Szorcsik Viki, aki oltalmazó, igaz szeretője lehet. De közben begyűjti a skalpokat is! A színésznő az Édesnégyes című műsorban várja, hogy a teremtés koronái elkapják őt…
Videó


A férfiak, akik küzdenek Viktóriáért:



Attila, az igazi sármőr

Attila 31 éves, ingatlan értésesítéssel foglalkozik. Világéletében vágyott a szabadságra és a sikerre, ez az állás, ahol mindkettőt tökéletesen megélheti. Szeret emberekkel foglalkozni és ezt itt megteheti. Széleskörű az érdeklődési köre, szereti a filmeket, szeret olvasni, szívesen foglalkozik az ezotériával.
Közel 6 hónapja él egyedül. Viki szerinte igazi egyéniség, nőies, kedves, és megvan a magához való esze.
Videó


Gabó, a kissé konzervatív „puncskirály”

Gabó 33 éves, autókozmetikai cégnél dolgozik.
Laza, nagydumás srác, akinél a klasszikus értékek sokat számítanak. Vikit is inkább ezzel szeretné meghódítani.
Imádja a szép, karcsú nőket, főleg, ha van szívük és eszük is. Vikit pontosan ilyen nőnek tartja.
Videó


Martin, a veterán kosaras

Martin a vendéglátó iparban dolgozik, szabadidejében pedig modellkedik. Közvetlen, szeret ismerkedni, keresi az érdekes embereket. Sokat sportol, imádja a kosárlabdát, az úszást és az amerikai focit. Imád zenét hallgatni, szeretne zenélni tanulni. Jó a hallása és a hangja, rendszeresen jár karaoke klubba énekelni. A szőke nők a gyengéi, éppen ezért Viki nagyon tetszik neki.
Videó


Péter, azaz Gyufa, a laza életművész

Gyufa 32 éves. Modellekkel foglalkozott egy időben, saját ügynökségénél, így nagyon ért a nők nyelvén. Varsóban született, szerelemgyerekként, félig magyar, félig lengyel. Imádja a szép nőket és gyakran előfordul vele, hogy szerelmes lesz. Gyufa igazi életművész. Nagyon lazán veszi az életet, szeret viccelődni, csipkelődni. Az nőknél is ezzel van sikere. Ugyanakkor érzékeny és szereti a művészeteket.
Videó



Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés: