2010. szeptember 21., kedd

Hétfőn Gyufa randija

2010. szeptember 21., kedd


Szorcsik Viktória lenyűgözte kérőit

Négy férfi, Attila, Gyufa, Gabó és Martin érkezett Viktóriához, hogy lovagként küzdjenek meg szívéért. Gyufa lett az első kiválasztott, akit Viktória bőre teljesen lenyűgözött, már csak az illatát vágyik megismerni.
Videó


Gyufa hatalmasat sózott Viktória popsijára

A testüket ecsetnek használva festettek – eleinte gyermeki átéléssel – testmintákat Szorcsik Viktóriáék a randin. Bár Gyufa szinte az egész testét bekenhette festékkel, voltak tiltott pontok is. Egyszer csak Gyufa nem bírt parancsolni kezének, és az Viktória fenekén csattant. Ettől pedig elszakadt a cérna Viktóriánál is.
Videó


Szorcsik Viktória a megalázó helyzetről

Gyufát lenyűgözte Viktória jelleme, amellyel lereagálta a popsira ütést. Viktória viszont ennél megalázóbb helyzetet el sem tud képzelni. Innen szép nyerni – véli ő maga is…
Videó


Mit szívtak?

Gyufa héliumos lufival oldotta a randi okozta feszültséget. Nemcsak a rajzfilmfigurás hang, hanem Gyufa intelligenciája is jobb kedvre derítette Viktóriát.
Videó


Szorcsik Viktória első szexuális élménye

Szokásos felállás, egy lány egy fiú – így kezdődött Viktória élménybeszámolója! De hogy került ide a susnyás…?
Videó


Megízlelte Szorcsik Viktória bőrét

Egy romantikus vallomás, egy romantikus nóta és kisfiús kérés – Gyufa így próbálta meg legalább a nullára feltornázni magát. Közelebbi ismertségbe került Viktória bőrével is, ami azonban nem zavarta őt.
Videó


Letolt gatyával versengtek Szorcsik Viktóriáért

A Gyufa által kieszelt letolt gatyás versenyhez egyedül Attila nem adta magát, mivel hogy nem hord alsónadrágot. A többiek produkcióját viszont érdemes megnézned!
Videó



Szorcsik Viktóriára az első nap Martin tette a legjobb benyomást, második Attila, harmadik Gyufa, akinek sikerült az elszúrt randi után kicsit javítani, és a negyedik Gabó, aki még nem oldódott fel.



Forrás. tv2.hu


0 megjegyzés: