2010. szeptember 12., vasárnap

Majka amit csak lehet, kipróbál

2010. szeptember 12., vasárnap


Majka nem akar elmulasztani az életben semmit, ezért, amit lehet kipróbál, különösen, ha még élvezetet is jelent....


Szexbotrány a TV2 randiműsorában

BUDAPEST — Nem tudott gátat szabni a vágyainak Majka az Édesnégyes című műsor forgatásán. Informátorunk szerint elfajultak a dolgok, olyan is történt a kamera előtt és mögött, ami biztosan nem mehet adásba.

A Vasárnapi Blikk megszerezte a felvételeket, amelyek nem lesznek láthatóak. – Négy gyönyörű, dögös nővel eresztették össze az ózdi bikát – mondja a neve elhallgatását kérő stábtag. – Majka eddig sem a szégyenlősségéről volt ismert, hát itt több lánnyal is intim kapcsolatba került.

Élveteg Majka igyekezett kielégíteni a lányok igényeit

A smárolás a legkevesebb! Ezek a pikáns részek nem kerülhetnek adásba, amit személy szerint sajnálok! A lányok közt lesz Andi, a 19 éves tanuló, Zoé, a 27 éves irodavezető, Petronella, a rendezvényszervező és Ági, a 21 éves egyetemista.
Majka nem cáfolta az információinkat. – A puding próbája az evés, tartja a mondás, ezért ki kellett próbálnom, amit csak lehetett. Történtek jó dolgok forgatáson... Régóta nem zavar a kamera, de azért van egy határ! - teszi hozzá.
Koltay Tamás, a csatorna szóvivője is úgy gondolja, bizonyos mozzanatok nem lesznek láthatók a műsorban.

– Az Édesnégyes kamerái mindent rögzítettek, köztük olyan szituációkat is, amelyekben a szereplők intim közelségbe kerülnek egymással. Több jelenet sorsáról még nem döntöttünk, van azonban néhány olyan, amely biztos nem kerülhet adásba.

Forrás: blikk.hu

0 megjegyzés: