2010. szeptember 11., szombat

Zsófi választottja Balázs

2010. szeptember 11., szombat


Lovaglás előtti szópárbaj az autóban
Elérkezett az utolsó nap, egyben ez az utolsó esély Zsófi szívének meghódítására! A srácok nem kímélik egymást az élcelődő beszólásaiktól még a lovardához menet sem. Zsófi ugyanis közös programként lovaglást szervezett hódolóinak, melyben ő igen jártas, a kérdés már csak az, hogy a szöszi lány a négy udvarló közül ezt kivel tudja majd a legélvezetesebben művelni!
Videó

Balázs lovagoltatás helyett inkább reptette Zsófit
Zsófi a lovaglás rejtelmeibe vezette be a srácokat, akik tátott szájjal követték a még szingli csajszi leckéit. Balázs az első megmozdulását sikeresen elbénázta, ennek vetélytársai igencsak örültek, Zsófi már kevésbé, hiszen a lány majdnem arcával a földön találta magát. A négy hősszerelmes eleinte úgy tűnt, fél a lovaktól, ám a színésznő szerelmének elnyerése érdekében leküzdötték gátlásaikat. Nézd meg, ki érezhette magát leginkább nyeregben!
Videó

Zsófi „p” betűs menüje
Zsófi csupa p betűs ételt és italt tervezett felszolgálni a lovaglás után. A Jóban Rosszban Bettyje a konyhai folyamatokba azonban a négy csődört is bevonta, akik mindeközben természetesen továbbra is folyamatosan savazták egymást. Krisztiánnak két szeletelés közben egy speciális feladat is jutott: fél perc alatt kellett levennie a lábáról a kék szemű szépséget!
Videó

Az utolsó vacsora – Ricsi szerint Zsófi imádja a szexet
Zsófin nagy a teher, elmondása szerint mind a négy srácban talált valami elbűvölőt. Épp ezért vacsora előtt egy-egy személyre szóló oklevelet kaptak a hódolók. Kristóf meglepetéssel is készült a vacsorára, Balázs ezért majd felrobbant az irigységtől. De vajon okkal?
Videó

Kettesben mindenkivel – Sok hűhó Zsófiért
Volt, aki szerelmet vallott, volt, aki csókot adott, volt, aki hallgatózott és volt aki csak fantáziált … a hét utolsó percei, a privát beszélgetések sem teltek el események nélkül!
Videó

Zsófi döntött!
Zsófi őszintén vall a fiúknak az együtt eltöltött egy hétről. A lány elárulta: Kristófot az első három napban sokkal vonzóbbnak találta, Balázs pedig szerinte nincs még túl előző kapcsolatán. A szexi színésznő azonban döntött az egyik srác mellett!
Videó

Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés: