2010. szeptember 23., csütörtök

Édesnégyes - Szerdán Attila szervezte a randit Viktóriának

2010. szeptember 23., csütörtök


Szorcsik Viktória szemöldökcsipeszéhez ragaszkodna

Attila bizalomra építő vaksötétben eltöltött barlangi randija – finom szólva – nem igazán nyerte el Viktória tetszését. A tapogatózós eszegetés közben felmerült a \”lakatlan szigeten egyedül\” téma. Viktória bevallotta: ő bizony a szemöldökcsipeszét vinné magával. Attila azt hitte, csak viccel… de nem…
Videó


Nehéz dió Attilának Viktória

A balul sikerült randi után főzés közben legjobb barátjának önti ki szívét Attila. Vajon a feszengős együttlét kinek a hibája?
Videó


A tanítónéni és a rossz diákok

Viktória szemüvegben érkezett meg Attilához vacsira, és hát ez egyből szexuális fantáziálást és szerepjátékot indított el az asztal körül ülő pasikban. Most is volt popsi paskolás…
Videó


Filmes csókot váltott a srácokkal Szorcsik Viktória

Négyből három sráccal csókolózott az este során Viktória. Mindez egy játéknak volt köszönhető: bizonyos filmek egy-egy jelenetét játszotta el Viktória mindegyik lovaggal. A többieknek pedig ki kellett találni, mely opusról is van szó. A szerelmes filmekben látott csókjelenetek álltak a játék központjában.
Videó


Csókelemzés pasik között

Míg Viktória Gabót próbálta meg kiengesztelni – amiért ő nem kapott csókot – a többiek egymás filmes csókjaira próbálták meg valahogy ráhúzni az \”igazi\” jelzőt….
Videó


Szagminta alapján…

Újabb játékot eszelt ki Attila: Viktóriának bekötött szemmel, csak az orrát használva kellett felismernie a srácokat! Gabó és Martin annyira nem örült az eredménynek.
Videó


Szerdán még mindig első helyen áll Martin Viktória szimpátia listáján, Gyufa előrelépett a második helyre, Attila lecsúszott a harmadik helyre, Gabó pedig a negyedik helyen áll.


Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés: