2010. szeptember 12., vasárnap

Kozsó már régebben ismerte Ronyt?

2010. szeptember 12., vasárnap



Kozsó átverte a TV2 nézőit?

Biztosra ment a Szomorú Szamuráj az Édesnégyes című műsorban. A Bors megtudta, hogy Veronika – aki végül elnyerte Kozsó kegyeit és az egyiptomi nyaralást – hónapok óta ismeri az énekest.

Egy teljes héten át küzdött négy lány Kozsó szívéért, miközben mindent megtettek, hogy önmagukat a lehető legszebb fényben tüntessék fel, s három vetélytársuk hibáit nyilvánosan leplezzék le a tévénézők s szívük választottja, Kozsó előtt. Márti, Timi, Kata és Rony valószínűleg már a felvételek előtt is sejtette, hogy életre szóló barátságot az öldöklő harc miatt sem nagyon fognak kötni, mégis hetekkel a forgatásokat követően kiderült, hogy közülük hárman azóta is jóban vannak. Olykor még a műsorokat is együtt nézték. A kirekesztett pedig nem más, mint a Kozsó fejét elcsavaró Rony – nem véletlenül.

Kozsó szívét látszólag ismeretlenül hódította meg Rony, de kiderült, nem a műsorban találtak egymásra
Fotó: DFP


– Rony már egy évvel ezelőtt megismerte Kozsót, mégpedig egy társkereső oldalon, az interneten – mondta a Borsnak a lány egy neve elhallgatását kérő ismerőse. – Kozsó szólt neki, hogy lesz egy ilyen műsor, s az énekes még abban is segített, hogy Rony a kiválasztottak közé kerüljön, azaz benne legyen a négyben – tette hozzá.

Természetesen az érintetteket is megkérdeztük az ügyben. Rony közölte, nem kíván nyilatkozni, Kozsó azonban úgy érezte, reagálnia kell.
– Többször beszéltem róla a sajtóban, hogy hónapokkal ezelőtt az interneten kerestem magamnak társat. Elképzelhető, hogy a több száz bombázó között Rony is ott lehetett, akivel levelet váltottam. A történet itt véget is ért, hiszen időm nem volt ismerkedni. Személyesen a forgatáson találkoztam Ronyval először, aki mást állít, hazudik! A castingot a TV2 intézte, nekem nem volt beleszólásom – magyarázkodott.

Forrás: borsonline.hu

0 megjegyzés: