2010. szeptember 26., vasárnap

Édesnégyes - Zana József, akinél nincs létszámstop....

2010. szeptember 26., vasárnap


Zana mámorral hajtott vasparipáját is beveti

A tapasztalt sármőr imád hódítani és imádja, ha meghódítják. Nála nincs létszámstop – a szőke, barna, fekete, vörös cicusok együtt és külön-külön is dorombolhatnak körülötte, a lényeg, hogy fazonjuk legyen. Zana József bizton állítja, ha valaki tüzesen kényezteti, hálája nem marad el…
Videó



A hölgyek akik Zana szerelméért versenyeznek:



Elizabeth, aki a férfias férfiakat szereti

Elizabeth 62 éves, nyugdíjas. Húsfeldolgozóként dolgozott, korábban pedig fegyvergyárban volt titkárnő. Jelenleg klipekben szerepel, művész neve Renáta. Élete a szex, úgy véli, hogy fiatalon tartja. Fontos számára a jókedv, szeret és szokott is sokat beszélgetni. Megélt pár nehéz évet, de a vidámságát mindig sikerült megőriznie. 42 éves volt, amikor a férje meghalt. Szeretne unokát.
Olyan társat keres, akivel megoszthatja a mindennapjait, szeret táncolni, szórakozni és nagyon jó vele az együttlét.
Videó




Lívi, aki kezeivel csodákat tud művelni

Livi 45 éves, masszőr. Őszinte, romantikus, odaadó, hűséges, de olykor akaratos és kapkodó személy. Keresi az igazi társát. Fontos számára, hogy érezze, hogy tartozik valakihez. Kétszer volt férnél. Az első házassága 9 év után, a második pedig 13 év után ért véget. A második férjét nem tudta eddig kiverni a fejéből, annak ellenére, hogy a férfi azóta már megnősült. Közel 4 éve él egyedül gyerekeivel.
József az esze miatt érdekes számára. Illedelmes és tisztelettudó férfinak tarja. Kíváncsi rá, hogy tényleg olyan gentleman, mint ahogy eddig a képernyőn látta.
Videó




Mariann, aki vonzódik a sokkal idősebb férfiakhoz is

Mariann 22 éves, jelenleg munkanélküli. Szakmája szerint felszolgáló. Nagyon érzékeny és őszinte, de sokszor makacs és sértődékeny. Sokat kirándul és quadozik. Vonzódik az idősebb férfiakhoz, mert komolyabbak, érettebbek egy kapcsolathoz. Leghosszabb kapcsolata 3 évig tartott. Az legutóbbi pedig csak 4-5 hónapig.
Józsefet nagyon férfiasnak tartja, aki jókedvű és humoros. Véleménye szerint egy férfi legyen erélyes, álljon ki magáért és a párjáért, legyen határozott, és erősítse a párja önbizalmát. Szerinte József ezeknek a feltételeknek tökéletesen megfelel.
Videó




Zsóka, akinek az érett férfiak a gyengéi

Zsóka 36 éves, pultosként dolgozik. 3 gyermeke van, akikkel nagyon jó a kapcsolata. Lelkes és elszánt. Amit akar, azt megszerzi. Nagyon szeret táncolni, szeretne egyszer tánciskolát nyitni, ahol saját koreográfiáit tanítaná. Imád énekelni és zenét hallgatni.
Szereti az érettebb férfiakat. József eszméletlenül tetszik neki, mind külsőleg, mind belsőleg. Mindent el fog követni, hogy felhívja magára a figyelmét. Képes lenne elragadtatni magát és intimebbre fordítaná az ismerkedést, ebben még a lányok közelsége sem tartaná vissza.
Videó


Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés: