2010. szeptember 7., kedd

Szabó Zsófi az első napon Ricsivel randizott

2010. szeptember 7., kedd


Mindenki megcsókolná a szájfényes libát?

Mint négy hím \”állat\” erejüket szavakban fitogtatva küzdöttek meg a megismerkedéskor Szabó Zsófi hódítói. Kristóf, Balázs, Ricsi és Krisztián közül leginkább a fiatal, Balázs találta el ajándékával Zsófi ízlését. Puszi járt mindenkinek, a csókra még várni kell, pedig a kedvükért nem tett fel Zsófi szájfényt…
Videó



Szexuálisan túlfűtött randi, központban Zsófi fenekével


Az első randin Ricsi falmászásra hívta Zsófit, akivel így szoros testi kontaktusban lehetett. A fenkéharapás, egyéb érintések kissé felhúzták Zsófit, nem tetszését Ricsinek is elmondta, aki mintha meg sem hallotta volna a kritikát.
Videó



A fiúk falra másztak Zsófiért

A randin Zsófi próbatétel elé állította a hódolókat: a fal tetején lévő piros rózsát kellett számára lehozniuk, persze nem ingyen. Ricsi volt az egyetlen, aki kicsit küzdött a feladattal…. a többi srác nem kis megelégedésére.
Videó



Popsifixált egyén

Ricsi odavan Szabó Zsófi formás popsijáért, és ennek hangot is. Valamint magabiztosan bemutatja: miként ő lecsapja a halak fejét, úgy bánik majd el vetélytársaival is.
Videó



Majdnem asztalborítás lett a vacsorán

Ricsi és Balázs ellentéte, ha lehet még tovább fokozódott: az idősebb jogán megállás nélkül piszkálódott Ricsi. Éles szócsaták az asztalnál.
Videó



Zsófi besokallt a fenekét fogdosó Ricsitől

Először még próbálta poénra venni Ricsi viselkedését Szabó Zsófi, de a többszöri fenékfogdosás miatt betelt a pohár.
Videó



Buli, szerepcsere és csók


A fiúk mesterkedése sikerrel járt: kicsalták Zsófit Ricsi szobájából és indulhatott a buli, amely során ismét Zsófi fenekét helyezte központba Ricsi. Viszont mégsem ő, hanem az általa annyira kritizált Balázs érte el az első csókot Zsófinál.
Videó



Zsófi szimpátia listáján az első nap az első helyen Balázs áll, mert hogy tőle kapta az első csókot, a második Ricsi, mivel ez az ő napja volt, a harmadik Kristóf és a negyedik Krisztián, ..... na de hol van még a vége?

Forrás: tv2.hu

0 megjegyzés: