2010. szeptember 8., szerda

Kedd, Balázs viszi randira Zsófit

2010. szeptember 8., szerda


Kiderül, hogy Balázs tegnap előtt volt együtt egy lánnyal....

Apró, szexuális titkok Szabó Zsófi életéből
Balázs vitte ezúttal randira Zsófit, ám a kocsiban olyan kérdésekkel bombázta meg szíve hölgyét, amelyek túl intimek voltak. Volt-e már leszbikus élménye, mikor volt utoljára férfival, volt-e egyéjszakás kalandja… És volt amire választ is kapott!
Videó


Balázs, mi van ezen a nadrágon?

Szabó Zsófi majdnem megfulladt
Balázs wakeboard-os randit szervezett és Zsófit is megpróbálta megtanítani e sportra, inkább kevesebb sikerrel. Bár a páros siklás az intimitás miatt bejött Zsófinak utána a vízbe pottyanva hagyta őt Balázs. Krisztián segítette ki őt a vízből, míg Balázs siklott tovább.
Videó


Ez a gatya dolog elrontotta Zsófi randiját... "ha nem ez a gatya lett volna rajtad, most csókolózhatnánk..."

Szabó Zsófiról lekerült a bikini felső
Igen bevállalósra sikerült Zsófi randija, amelyet terveikkel ellentétben mégsem sikerült teljesen kettesben tölteni Balázzsal. A strandon megrohamozták őket a srácok és ha már ott voltak \”rávetették\” magukat Zsófira! Csak Balázs maradt ki akinél annyira elszakadt a cérna, hogy arcon öntötte Ricsit sörrel.
Videó


Zsófi teste, mint egy gitár....

Feleségül is venné Zsófit?
Balázst főzés közben barátja vallatja: rákérdez egy érzékeny pontra is. Mennyire van oda Balázs Zsófiért? Talán feleségül is venné?
Videó


Az a gatya mindent elrontott....

Elcsábították Zsófit – mind a négyen
Szabó Zsófitól mind a négy fiú lehetőséget kapott arra, hogy elcsábítsa. Krisztián kissé zavarban volt, de végül kettesben maradhatott Zsófival, akinek szerelmet is vallott. Ricsi hozta a formáját, Kristóf ölbe kapta és felvitte a szobába, ám nem ő, hanem Balázs kapta meg a csókot, amire vágyott.
Videó


Felelsz vagy mersz?

Sztriptíz fenékvillantással – központban Zsófival
A vacsora desszertjénél a veszélyes játékba kezdtek a felek, a bevállalós kérdésekre mind feleltek. Így derült ki, hogy Szabó Zsófi 16 évesen vesztette el a szüzességét. Aztán következett az est \”fénypontja\”, a sztriptíz…
Videó



Zsófi szimpátia listáján első helyen Balázs, de nagyon ott van Kristóf is, harmadik helyen Ricsi, negyedik pedig Krisztián, a csendes, visszafogott stílusú vadász fiú


Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés: