2010. szeptember 24., péntek

Édesnégyes - Csütörtökön Gabó szervezte a randit

2010. szeptember 24., péntek


Csajozni csak őszintén…?

Gabó a vacsora előkészítése közben barátjával, Tibivel osztja meg tapasztalatait Viktóriáról. Tibi azt javasolja neki, hogy kamuzzon, hiszen így lehet csajozni.
Videó


Három pasi kényezteti Szorcsik Viktóriát

Gabó óriási meglepetést készít elő Viktóriának, de sajnos kissé elcsúszott vele, ezért Viktória és a többi lovag egy kocsiban kénytelen utazni. Így három pasi is kényeztetheti egyszerre Viktóriát.
Videó


Ilyen egy tökéletes randevú

Gabó óriási meglepetést okozott Viktóriának, randiján repülőzni vitte, az előkészített szerelemes üzenet pedig még inkább lenyűgözte őt. A leszállás után pedig még romantikusabb pillanatok következtek. A többi srác persze kiakadt, hogy pont Gabónak sikerült lenyűgözni Viktóriát. Gyufa később még az asztalt is felrúgja…
Videó


Újrajátszott randevúk – jobb, mint eredetileg?

Gabóhoz megérkezve a srácok tovább ugratták az est hősét, de dühüket csak később adták ki igazán. Viktória és Gabó eljátszotta az eddigi randikat, de aztán Martintól és Gyufától megkapták a sajátjukat is…
Videó


Kiakadás: Viktória privát percei után jött a kidobás

Martin kezdte el a privát perceket Szorcsik Viktóriával, majd Gyufa is elrabolta őt! Visszatérve Gabón látszott, hogy valami nem stimmel és ennek hangot is adott: finoman bár eléggé konkrétan hazaküldte a srácokat.
Videó


Az első helyen továbbra is Martin, a második-harmadik hely ingoványos, de Gyufa kerül a második helyre, a harmadik helyen Gabó, bármilyen jól sikerült is a randi, negyedik helyen pedig Attila, akinek a jelenlététől is rosszul van Viktória.


Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés: