2010. szeptember 22., szerda

Kedden Martin randizhatott Viktóriával

2010. szeptember 22., szerda


Szoros emberfogás, simi-simivel

Martin testhezálló randit választott Viktóriának: kosarazni vitte őt. Már a bemelegítésnél meg volt a testi kontaktus, amely felébresztette a \”férfit\” Martinban. Kiderült, Szorcsik Viktória nagyon jól kosarazik és a játék hevében megvalósult a szoros emberfogás is. A jutalom egy puszi lett.
Videó


A férfi, akivel ágyba bújna Szorcsik Viktória

Martin rögtön a lényegre tért, a randi pihenős részén. E közben a többi lovag profi kosarasokkal harcolt a pályán. Martin ismerni akarta Viktória intim dolgait, kivel búja ágyba, stb. A válasz, pedig őszinte volt!
Videó


A tökéletes pasi, fehér lovon

Martin főzés közben kivesézte Viktóriát és persze saját esélyeit is. Végül arra jutott, hogy egy 10 pontos nőnek, amilyen Viktória, pont olyan pasi kell, mint ő…
Videó


Beszéljünk Szorcsik Viktória lábáról!

Martin vodkabeszerző-körúton volt, ezt a helyzetet pedig kihasználták a fiúk, köztük is leginkább Gabó, aki magához ragadta a kezdeményezést, vagyis Viktória lábát…
Videó


Meghitten bújt össze Viktória Martinnal

Privát perceket töltöttek az erkélyen Viktóriáék. Martint eközben többször megölelte, és az ölébe is bújt…
Videó


Fülledt erotika – tánc a padlón fekve

A kezdetben még formálisan járt salsa hamar tüzessé vált, a hév elragadta a társaságot, és mindenki belelendült a táncba. Martin kapott leginkább az alkalmon és a tánc adta határokat a végsőkig tágítva végül a padlón fekve \”erotikázott\” Viktóriával.
Videó


Három félmeztelen pasi és Szorcsik Viktória melltartóban

Így végződött a vetkőzős kártyázás, bár Viktórián ekkor már nadrág sem volt! Gyufa járt a legrosszabbul és nem csak ezért áll az utolsó helyen a hódításban.
Videó


Viktória szimpátia listáján az első hely nem változott, továbbra is Martin áll hozzá legközelebb, a második Attila, a negyedik Gabó, és Gyufa hátracsúszott a negyedik helyre.



Forrás: tv2.hu





0 megjegyzés: